Asta Morris Bielle Rasta Morris
The "Rasta Morris" was produced in Marie Galante at the Bielle distillery. It was selected and bottled by the independent bottler Asta Morris. It was distilled in 2006 from Sugar cane juice with a Column Still and then aged for 13 years. The rum has an ABV of 47,9%. This is a limited release and there are only 56 bottles. 4 community members rated this rum with an average of 9.0/10. The rum smells like Rubber, Citrus and Spice, and on the palate there is Oily, Oak and Licorice.
Auction en direct
Avis d'experts
Aucun article de blog n'est encore disponible.
Détails sur ce rhum
Achats de la communauté
La communauté RumX a déjà ajouté 0 bouteilles à leurs collections:
Digitalise ta collection de rhums et obtiens des aperçus passionnants sur la valeur marchande de ta collection ou de bouteilles individuelles :
À propos de la distillerie Bielle
La distillerie Bielle est située à Marie Galante. Les rhums de Bielle ont été examinés 3 610 fois avec une moyenne de 8.4/10.
Vers BielleCarte interactive
Cette carte nécessite votre consentement pour charger le contenu de Google Maps.
C'est définitivement un Agricole :-) Dès l'ouverture de la bouteille, le versement et le nez de ce rhum, vous obtenez les notes herbeuses de l'Agricole. Une fois reposé, vous obtenez des épices, du bois, des agrumes et un peu de miel.Le palais est également herbeux avec du bois, des fruits et des épices suivi d'un peu de chocolat.La finale est moyennement longue et boisée avec des épices et des fruits.Le rapport qualité-prix n'est pas très bon.
Nose: hints of sweet caramel and licorice. Complex, rich, candy-like. A few moments later, the nose returns to exotic fruits (banana, passion fruit, etc.). All this is multiplied tenfold for the 13-year-old with a lingering note of Anise, which I adore. I find this nose magical, and I'm afraid to taste it so as not to be disappointed, so much so that its nose is what I love in a rum! Palate: dense and balanced, the alcohol is perfectly integrated. It's gentle, not aggressive. The caramel on the nose makes an immediate impact...