Juuls Vin & Spritis Diamond Demerara No. 34
The "Demerara No. 34" was produced in Guyana at the Diamond distillery. It was selected and bottled by the independent bottler Juuls Vin & Spritis. It was distilled in 2003 from Molasses and then aged for 12 years. The rum has an ABV of 57,8%. This is a limited release and there are only 241 bottles. 4 community members rated this rum with an average of 8.7/10. The rum smells like Licorice, Dried fruit and Molasses, and on the palate there is Camphor, Licorice and Heavy.
Auction en direct
Avis d'experts
Aucun article de blog n'est encore disponible.
Détails sur ce rhum
Achats de la communauté
La communauté RumX a déjà ajouté 5 bouteilles à leurs collections:
Digitalise ta collection de rhums et obtiens des aperçus passionnants sur la valeur marchande de ta collection ou de bouteilles individuelles :
À propos de la distillerie Diamond
La distillerie Diamond est située à Guyana. Les rhums de Diamond ont été examinés 4 228 fois avec une moyenne de 8.3/10.
Vers DiamondCarte interactive
Cette carte nécessite votre consentement pour charger le contenu de Google Maps.
Personnellement, je trouve qu'il y a un peu trop de mélasse et de réglisse.
Good Guyana bordering on excellent. With a longer finish it would have scoret 90 and be in the must have range.