Whiskybroker Diamond (Port Mourant) MPM
The "MPM" was produced in Guyana at the Diamond (Port Mourant) distillery. It was selected and bottled by the independent bottler Whiskybroker. It was distilled in 2003 from Molasses with a Double Wooden Pot Still and then aged for 17 years. The rum has an ABV of 50,2% and the mark is MPM. This is a limited release and there are only 199 bottles. 2 community members rated this rum with an average of 8.6/10. The rum smells like Tropical fruit, Ester and Pineapple, and on the palate there is Tropical fruit, Licorice and Sandal wood.
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À propos de la distillerie Diamond (Port Mourant)
La distillerie Diamond (Port Mourant) est située à Guyana. Les rhums de Diamond (Port Mourant) ont été examinés 254 fois avec une moyenne de 8.0/10.
Vers Diamond (Port Mourant)Par des amateurs de rhum pour des amateurs de rhum
Je suis Oliver – avec Jakob, Robert et Lukas, nous avons lancé RumX en 2018 comme un petit projet passionnel à Stuttgart, à l'époque sous le nom Rum Tasting Notes.
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J'adore ce style de Port Mourant. Beaucoup de saveurs, des fruits tropicaux, de l'anis, des fleurs. C'est léger mais plein en même temps. Très typique/complexe. C'était une bouteille très abordable de Whiskybroker (70 £). Le meilleur rapport qualité-prix pour un vin de 17 ans d'âge.