Kingsbury Port Mourant Demerara Rum Single Cask
The "Demerara Rum Single Cask" was produced in Guyana at the Port Mourant distillery. It was selected and bottled by the independent bottler Kingsbury. It was distilled in 1974 from Molasses with a Double Wooden Pot Still. The rum has an ABV of 65,7%. 10 community members rated this rum with an average of 9.3/10. The rum smells like Caramel, Cinnamon and Woody, and on the palate there is Caramel, Toffee and Tar.
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À propos de la distillerie Port Mourant
La distillerie Port Mourant est située à Guyana. Les rhums de Port Mourant ont été examinés 2 103 fois avec une moyenne de 8.5/10.
Vers Port MourantCarte interactive
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Fruité, légèrement moisi, boisé, super complexe, beaucoup de puissance, alcool bien intégré, longue finale.
Having been invited to a friends today for an early tasting of some of his demerara collection. The King of today and well hidden in the back of the cabinet.
Très bon goût, mais... mais... les champignons sont le plus gros inconvénient !
Incroyablement bon ! Une essence PM ! Au nez, un peu de prune, une concentration d'épices et de maggi. En bouche, une complexité exceptionnelle !