Bristol Port Mourant 1986
The "1986" was produced in Guyana at the Port Mourant distillery. It was selected and bottled by the independent bottler Bristol Classic Rum. It was distilled in 1986 from Molasses with a Pot Still and then aged for 12 years. The rum has an ABV of 46%. 10 community members rated this rum with an average of 8.3/10. The rum smells like Anise, Licorice and Barrel, and on the palate there is Licorice, Anise and Barrel.
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Détails sur ce rhum
À propos de la distillerie Port Mourant
La distillerie Port Mourant est située à Guyana. Les rhums de Port Mourant ont été examinés 2 124 fois avec une moyenne de 8.5/10.
Vers Port MourantCarte interactive
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Superbe nez complexe d'anis et de réglisse ! Une note de crayon inhabituelle pour un porto mourant. En bouche, la puissance manque et les attentes élevées ne sont pas tout à fait satisfaites. Finale malheureusement très courte.
12.03.2011 Another nice meet up with expats at this club where the music can blast you into the next millenia. Notes. Light to medium dark colour. Nose: wood, leather, citrus, spice. Palate: wood, roasted, licorice, spicy, orange. Finish: medium long, wood, anise, licorice, light smoke.
Impressions prometteuses au nez, que le rhum ne peut malheureusement pas fournir au même niveau en bouche. Le bois mouillé et les épices des PM restent reconnaissables, moins extrêmes en raison de la dilution. En plus, des notes minérales qui font penser à Versailles. Extrêmement dommage que la dilution ait été si forte ici.