Milano Rum Festival & Barmetro Port Mourant 2010
The "2010" was produced in Guyana at the Port Mourant distillery. It was selected and bottled by the independent bottler Milano Rum Festival & Barmetro. It was distilled in 2010 from Molasses with a Double Wooden Pot Still and then aged for 9 years. The rum has an ABV of 57%. This is a limited release and there are only 279 bottles. 14 community members rated this rum with an average of 8.1/10. The rum smells like Citrus, Tropical fruit and Pineapple, and on the palate there is Glue, Mild and Caramel.
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À propos de la distillerie Port Mourant
La distillerie Port Mourant est située à Guyana. Les rhums de Port Mourant ont été examinés 2 103 fois avec une moyenne de 8.5/10.
Vers Port MourantCarte interactive
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03.04.2020 Nice private tasting with a new group of rummies. Notes. Light in colour. Nose Fresh, wood, light roasted, citrus, anise, raisin. Palate Round, wood, roasted, citrus, glue, light caramel, leather. Finish Medium long, medium dry, wood, roasted, licorice, herbs.
Il s'agissait d'un Port Morant à maturité courte, mais le niveau était assez élevé. Pour moi, c'était ma première bouteille du Milan Rum Festival et j'ai reconnu le haut niveau de cette série.