Santero Tecno Azucar 3 Años
The "3 Años" was produced in Cuba at the Tecno Azucar distillery. It was selected and bottled by the independent bottler Santero. It was distilled from Molasses with a Column Still and then aged for 3 years. The rum has an ABV of 38%. 12 community members rated this rum with an average of 5.7/10. The rum smells like Alcoholic, Sugarcane and Vanilla, and on the palate there is Fruity, Pear and Fruit schnapps.
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À propos de la distillerie Tecno Azucar
La distillerie Tecno Azucar est située à Cuba. Les rhums de Tecno Azucar ont été examinés 21 fois avec une moyenne de 6.6/10.
Vers Tecno AzucarPar des amateurs de rhum pour des amateurs de rhum
Je suis Oliver – avec Jakob, Robert et Lukas, nous avons lancé RumX en 2018 comme un petit projet passionnel à Stuttgart, à l'époque sous le nom Rum Tasting Notes.
Ce qui a commencé comme un journal de dégustation numérique est maintenant la plateforme la plus complète au monde pour les fans de rhum : plus de 24 000 embouteillages, 250 000+ avis indépendants et une communauté active de 47 000 membres. Nous combinons l'intelligence collective de notre communauté avec une marketplace intégrée, vous permettant de faire vos achats en toute sécurité et de gérer votre collection directement depuis l'application.
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5,2:On the nose, the first impression we get is malty with sweet smoke, actually peated, like whisky. Then sugar cane is out, a bit mineral, honeyed with citrus. Out of nowhere, hop note crawls and roasted, medicinal notes with a hint of wood, as it is a bit alcoholic, metallic, then there is menthol, maybe olive? After aeration, subtle tropical fruits emerge, is more metallic, as a feeling of alcohol is stronger, more rest helps, as smoke is back, some grape/raisin notes. Well, the first impression is much better... 5,5:On the palate, the attack is soft, delicate and sweet, syrupy with sugar cane, spice, hints of wood, vanilla and caramel, prehaps with a bite of chocolate, a bit smoky, roasted and vegetal with menthol as it becomes a bit bitter and dry. 4,8:The finish is quite short, sweet with caramel, maybe a hint of cocoa, dry, smoky/medicinal and hints of wood, spices, dried fruits...
Je m'attendais à quelque chose d'horrible, mais voilà - étonnamment pas mauvais. Au nez, c'est un jeune cubain classique, avec de la canne à sucre fraîche et une légère note de fumée. Mais un peu stérile. Au goût, il ressemble beaucoup au jeune havane, mais avec un peu plus d'alcool. Doux et peu spectaculaire, avec un petit côté Obstler/Williams. Il devrait faire l'affaire comme mixeur de fête solide. Mais on n'en a pas besoin.
einfach schlecht