William Hinton 6 Years Madeira Cask
The "6 Years Madeira Cask" was produced in Madeira at the William Hinton distillery. It was distilled from Sugar cane juice with a Column Still and then aged for 6 years. The rum has an ABV of 42%. 17 community members rated this rum with an average of 7.2/10. The rum smells like Grapes, Fruity and Sour, and on the palate there is Woody, Earthy and Roasted.
Auction en direct
Avis d'experts
Aucun article de blog n'est encore disponible.
Détails sur ce rhum
Achats de la communauté
La communauté RumX a déjà ajouté 14 bouteilles à leurs collections:
Digitalise ta collection de rhums et obtiens des aperçus passionnants sur la valeur marchande de ta collection ou de bouteilles individuelles :
Tu peux aussi apprécier
L'identification de rhums similaires se base sur les notes de dégustation de la communauté et sur les données clés du rhum.
Tu veux découvrir d'autres rhums ?
Télécharge l'application gratuite RumX :
À propos de la distillerie William Hinton
La distillerie William Hinton est située à Madeira. Les rhums de William Hinton ont été examinés 342 fois avec une moyenne de 6.2/10.
Vers William Hinton
Je pense que c'est un rhum que l'on aime ou que l'on n'aime pas, à mon avis il est déséquilibré bien que l'on retrouve le fût de Madère dans le profil.
I had expected more from the rum.
Spicy, slightly dry. Pleasant starter. Somewhat watery in the finish due to the 42%.
Phew, that's not enough for the price. It comes across rather flat on the nose, the alcohol is quite present and dominant. The impression is confirmed on the tongue, with woody, earthy influences and a little red fruit, solvent and sugar cane. A good starter due to the low drinking strength, but offers too little to keep you busy for longer