SMWS R9.3 Caramel custard doughnut
The "R9.3 Caramel custard doughnut" was produced in Panama at the Varela Hermanos distillery. It was selected and bottled by the independent bottler The Scotch Malt Whisky Society. It was distilled in 2006 from Molasses with a Column Still and then aged for 11 years. The rum has an ABV of 60,8%. 1 community member rated this rum with an average of 8.5/10.
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Détails sur ce rhum
Pays
Distillerie
Embouteilleur
ID RumX
RX3058
ABV
60,8%
Catégorie
Column Still Rum
Vintage
2006
Fabriqué en
Molasses
Distillation
Column Still
L'âge
11 ans
Volume de la bouteille
70cl
Type d'esprit
Rhum
À propos de la distillerie Varela Hermanos
La distillerie Varela Hermanos est située à Panama. Les rhums de Varela Hermanos ont été examinés 1 155 fois avec une moyenne de 7.5/10.
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