Blackadder Diamond Raw Cask Rum
The "Raw Cask Rum" was produced in Guyana at the Diamond distillery. It was selected and bottled by the independent bottler Blackadder. It was distilled in 2003 from Molasses and then aged for 14 years. The rum has an ABV of 63%. This is a limited release and there are only 274 bottles. 6 community members rated this rum with an average of 8.2/10. The rum smells like Mineral, Raisin and Olive, and on the palate there is Honey, Woody and Floral.
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À propos de la distillerie Diamond
La distillerie Diamond est située à Guyana. Les rhums de Diamond ont été examinés 4 302 fois avec une moyenne de 8.3/10.
Vers DiamondCarte interactive
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Un autre Blackadder performant assez bien en pensant à l'étiquette de prix.Très léger dans le profil général mais l'ABV a été intégré vraiment bien. Les épices et le bois sont en harmonie et j'étais proche de l'ivresse en essayant celui-ci 😂.
Profil classique de PM.
Tasted at Sanctus Spiritus ‘24, so my review remains rather concise. Accessible aromas of dried fruits, marzipan and crème fraîche on the nose, counterbalanced with malic acid. It’s so woody to the point it introduces dry cereal and pencil shavings. In the mouth a continuation of the nose, but as expected musty and dominated by barrel notes: woody, vanillated and peppered with dry chili flakes. The alcohol is unfortunately not integrated well. The finish is short, woody and tannic, leaving the mouth dry and longing for water.