Rumclub Private Selection Sea Wynde - A Tribute Blend
Crémeux, fruité et doux avec une légère touche de chêne.
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Détails sur ce rhum
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Quel est le goût de ce rhum ?
Les fruits tropicaux et les esters équilibrants mènent ce mélange rare, soutenu par la poire crémeuse, le bois subtil et une touche d'orange et d'anis. Les dégustateurs ne tarissent pas d'éloges sur son style doux et accessible et sur son mélange homogène d'influences de la Jamaïque et de la Guyane. À découvrir pour ceux qui aiment les boissons complexes mais faciles à boire.
Achats de la communauté
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Par des amateurs de rhum pour des amateurs de rhum
Je suis Oliver – avec Jakob, Robert et Lukas, nous avons lancé RumX en 2018 comme un petit projet passionnel à Stuttgart, à l'époque sous le nom Rum Tasting Notes.
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8,5:On the nose, the first impression we get is very fruity with tropical fruits like banana, oranges and peaches, green fruits, medicinal with esters, funky, vegetal, grassy and spicy with vanilla, anise, creamy, sweet with cream toffee. On aeration, pastry is out, the wood is toasted and molasses is fresh with tea, herbaceous tones, flowery and earthy with pencil shavings. 8,5:On the palate, the attack is very tasty, creamy, slightly sweet with light roastedness and caramel, cream, confectionery, spicy and salty, fruity with pear, citrus and tropical fruits, especially banana, some pineapple, the molasses is grassy and herbaceous, on oxidation metallic patina arrives. 8,4:The finish is medium long, dry, less fruity, more roasted with crunchy bread, smokiness, dark chocolate, the molasses is flowery, herbaceous and grassy, earthy with pencil shavings, there is some rubber and slight bitterness...
After numerous cross-island blends that were nothing, this one convinces me positively. The nose is dominated by tropical fruits, esters and cream toffee. The palate is then much woodier, a little toasted, fruit, caramel and vanilla. In the finish, the sensation changes from creamy to dry, with primarily roasted aromas and vanilla. A really good blend!
Starts with an ester-rich nose and then wanders into the fruity, slightly orangy corner. Aniseed, a typical PM marker, is also clearly present. The creamy texture is pleasing on the palate. The blend is successful. Both Worthy Park and Port Mourant come through well. It's not a high-end story, of course, but it tastes good.
Rhum passionnant et accessible au caractère crémeux et à la sensation en bouche crémeuse. Des notes de bonbon à la crème sucré se mêlent à une douceur fruitée discrète, à la poire mûre et à la vanille. Doux, sans aspérités, un vrai sirop de bien-être pour les moments de détente.