Blackadder Beenleigh Finest Australian Rum
The "Finest Australian Rum" was produced in Australia at the Beenleigh distillery. It was selected and bottled by the independent bottler Blackadder. It was distilled in 2008 and then aged for 13 years. The rum has an ABV of 65,10%. 6 community members rated this rum with an average of 8.3/10. The rum smells like Vanilla, Apple and Orange, and on the palate there is Dried fruit, Apple and Nougat.
Auction en direct
Avis d'experts
Aucun article de blog n'est encore disponible.
Détails sur ce rhum
Achats de la communauté
La communauté RumX a déjà ajouté 0 bouteilles à leurs collections:
Digitalise ta collection de rhums et obtiens des aperçus passionnants sur la valeur marchande de ta collection ou de bouteilles individuelles :
À propos de la distillerie Beenleigh
La distillerie Beenleigh est située à Australia. Les rhums de Beenleigh ont été examinés 2 019 fois avec une moyenne de 8.0/10.
Vers Beenleigh
Australian Rums Tasting, Rum Club Switzerland. Un nez ample d’herbes sèches, de vanille, de bois de cèdre. L’alcool est parfaitement intégré. Une entrée de bouche douce, puis les mêmes arômes montent en puissance. Un effet que j’apprécie particulièrement. La finale est longue, sur les fruits secs et le bois de cèdre. La vanille est légère, mais tout à la fin le bois vanillé domine tout. Un beau rhum, complexe et généreux. Un petit côté sale lui donne une belle profondeur.
Well, how can you say. Its an average rum. Nice. Sweet. Some wood and stone fruits. Nice. טעימה מבחינתי היה אחד מהבחות טוביל שהיו בטעימה. מתוק. לא מורכב מידיי. דבש. יש שוקולד. קצת מלח. פירות כתומים יבשים כאלה. חמוד סך הכל.
Tasted at SITS’24 Classic Beenleigh profile on the nose with applecake, sugared peanuts and fresh dough. As is tradition from this IB: heavy cask influence with primarily charred wood and balsamic, seawind and hints of phenol. In the mouth even more concentrated on wood and cask spice. Opens sweet with cinnamon-apple crumble, nougat, hot coffee and buttered toast. Then less accessible with blackened wood, hints of plastic and an overdose of balsamic. The finish is quite short, uneventful, sugary and dry.