The Whisky Find Diamond The Design Rum #2 (Bar Maeda) 1998
The "The Design Rum #2 (Bar Maeda)" was produced in Guyana at the Diamond distillery. It was selected and bottled by the independent bottler The Whisky Find. It was distilled in 1998 from Molasses and then aged for 22 years. The rum has an ABV of 46,6%. This is a limited release and there are only 219 bottles. 9 community members rated this rum with an average of 5.0/10. The rum smells like Smoky, Whisky and Peaches, and on the palate there is Smoky, Whisky and Tea.
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Détails sur ce rhum
À propos de la distillerie Diamond
La distillerie Diamond est située à Guyana. Les rhums de Diamond ont été examinés 4 393 fois avec une moyenne de 8.3/10.
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I can't do anything with this Diamond... it's neither fish nor meat. The aromas somehow don't fit together. The nose is floral, fruity and sweet at first. The longer it lingers, it becomes smoky. On the palate, it seems thin or watered down at first! This is followed by smoke, bitterness, wood and charred notes. The finish is vegetal please... I can't recognize anything of the Guyana Diamond
Undefinierbar. Alkohol aber ganz ok integriert.
En effet, malheureusement, un peu de whisky. Pas vraiment tourbé d'Islay, mais quand même tellement fort en whisky que ça casse le rhum. Points forts pour moi : une légère note de pêche et un peu de thé clair. Pas besoin de le goûter. Ceux qui aiment le scotch peuvent l'essayer. Mais il n'y a définitivement plus aucun goût de 1998 Diamond.
Honnêtement, je ne sais pas si c'est vraiment un rhum de Guyane. Soit je suis complètement limité au niveau du goût, soit ce produit a vraiment le goût d'un whisky tourbé. Malheureusement, ce n'est pas du tout mon cas.