Planteray Barbados High Ester (Hot Sauce Finish)
The "Planteray Barbados High Ester (Hot Sauce Finish)" was produced in Barbados at the West Indies distillery. It was selected and bottled by the independent bottler Maison Ferrand. It was distilled in 2022 from Molasses with a Pot Still and then aged for 1 years. The rum has an ABV of 49,5%. This is a limited release and there are only 300 bottles. 16 community members rated this rum with an average of 7.3/10. The rum smells like Ester, Chili and Vinegar, and on the palate there is Peppery, Ester and Chili.
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À propos de la distillerie West Indies
La distillerie West Indies est située à Barbados. Les rhums de West Indies ont été examinés 4 315 fois avec une moyenne de 7.9/10.
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Expérience détonante ! Le High Ester Barbados rencontre le piment. Initialement, on goûte clairement ce rhum High Ester fruité et aux fraises, suivi peu après d'un net piquant qui reste longtemps sur la langue.
Un petit échantillon de Filip, merci 😉 C'est sauvage, poivré et assez amusant. S'il vous plaît, plus d'expériences comme ça que de patois édulcorés👏.
Very interesting piece. It's not a sipping rum, but I always like to have it as a curiosity of what someone has done. The idea of putting rum in a barrel after tabasco?🤣 It doesn't burn unpleasantly but it smokes😁 I really enjoy giving it to visitors or friends blind.
Pour moi, c'est probablement l'une des plus grandes déceptions que l'on ait faites jusqu'à présent en matière de finishes pour rhum. Autant boire du Tabasco et ensuite n'importe quel rhum. Le goût est principalement celui du vinaigre, du piment et des poivrons verts marinés. Le rhum est quasiment inexistant et ne fait que donner de l'alcool sensoriel...