San Bartolome de Tejina Guajiro Roble
The "Guajiro Roble" was produced in Canary Islands at the San Bartolome de Tejina distillery. The rum has an ABV of 37,5%. 1 community member rated this rum with an average of 5.6/10. The rum smells like Woody, Vanilla and Caramel, and on the palate there is Syrupy, Woody and Chocolate.
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Détails sur ce rhum
À propos de la distillerie San Bartolome de Tejina
La distillerie San Bartolome de Tejina est située à Canary Islands. Les rhums de San Bartolome de Tejina ont été examinés 32 fois avec une moyenne de 6.7/10.
Vers San Bartolome de TejinaPar des amateurs de rhum pour des amateurs de rhum
Je suis Oliver – avec Jakob, Robert et Lukas, nous avons lancé RumX en 2018 comme un petit projet passionnel à Stuttgart, à l'époque sous le nom Rum Tasting Notes.
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5,6:On the nose, the first impression we get is a woody rum, light, with vanilla, caramel and chocolate, spicy. On aeration, it becomes alcoholic and some metallic notes pop out and a bit of roastedness.The fruit notes are more or less faint. 6,2:On the palate, the attack is syrupy, but light and pretty thin with slightly roasted, toasted wood notes like chocolate, caramel, spicy with vanilla, baking spices and fruity with an orange peel and dried fruits.Resting the rum doesn't help, as metallic notes arise, becomes alcoholic. 5,2:The finish is short, dry, light and very thin with spicy, toasted wood and light fruits..