La Maison Du Whisky Port Mourant Rum Guyana (Flag Series)
The "Rum Guyana (Flag Series)" was produced in Guyana at the Port Mourant distillery. It was selected and bottled by the independent bottler La Maison Du Whisky. It was distilled in 1998 from Molasses with a Double Retort Pot Still and then aged for 24 years. The rum is bottled at cask strength and has an ABV of 60,2%. This is a limited release and there are only 685 bottles. 10 community members rated this rum with an average of 8.8/10. The rum smells like Roasted, Woody and Toasted, and on the palate there is Chocolate, Dates and Fruity.
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À propos de la distillerie Port Mourant
La distillerie Port Mourant est située à Guyana. Les rhums de Port Mourant ont été examinés 1 974 fois avec une moyenne de 8.5/10.
Vers Port Mourant
"#4705 21.04.2024 Relaxing a little bit today. Nose Wood, light roasted, plum, light chocolate, light vegetal, faint mint. Palate Oily, wood, faint smoke, orange, light chocolate, light coffee, light mint, light medicinal, prunes. Finish Long, oily, wood, dried fruit, light chocolate, light mint, orange. Draws very nice thick slow moving curtains in the glass. The empty glass has light glue, coffee and light licorice."
"Une expression 100% pot still Demerara avec toutes les notes classiques de fumée profonde et chocolatée, avec de puissants fruits tropicaux surmûris, et une note florale vraiment convaincante (et inattendue) en fin de bouche. D'une manière ou d'une autre, il est encore vibrant et brillant après 24 ans d'âge."
"Good balance, perfectly integrated alcohol"
"Un PM très doux et plus doux que prévu. Notes classiques de bois foncé, d'épices légères, et une finale légèrement funky avec une sensation en bouche moyennement huileuse. Finale longue."