Caroni Kill Devil (The Whisky Barrel) HTR
The "Kill Devil (The Whisky Barrel) HTR" was produced in Trinidad at the Caroni distillery. It was selected and bottled by the independent bottler Hunter Laing. It was distilled in 1998 from Molasses and then aged for 20 years. The rum has an ABV of 65% and the mark is HTR. This is a limited release and there are only 233 bottles. 8 community members rated this rum with an average of 8.2/10. The rum smells like Rubber, Vanilla and Caramel, and on the palate there is Rubber, Tropical fruit and Alcoholic.
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À propos de la distillerie Caroni
La distillerie Caroni est située à Trinidad. Les rhums de Caroni ont été examinés 8 824 fois avec une moyenne de 8.8/10.
Vers CaroniCarte interactive
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"29.01.2022 La grande dégustation de Caroni avec de vieux amis du rhum, de la bonne nourriture, des snacks et beaucoup de discussions sur le passé. Notes Couleur moyennement foncée. Nez Bois, torréfaction légère, goudron, atelier, fruits secs, cuir léger. Bouche Chaude, bois, torréfaction légère, goudron, caoutchouc léger, fruits, cuir, cerise. Finale Moyenne à longue, bois, goudron et caoutchouc légers, cerise, chocolat léger."
"Nez : En plus de l'alcool, une agréable odeur de vanille."
"The nose hints at alcohol and tar. The palate is a killer, with burnt caramel, dry asphalt, dried candied fruits, peppery spices, the roasted aspect and the tar return and give a strong, long feeling... The finish is long, with candied vanilla, tar and peppery spices, plus sweet baked fruit on raisins..."