CDI Clarendon Jamaica (Bottled for Denmark)
The "Jamaica (Bottled for Denmark)" was produced in Jamaica at the Clarendon distillery. It was selected and bottled by the independent bottler Compagnie des Indes. It was distilled in 2010 from Molasses and then aged for 11 years. The rum is bottled at cask strength and has an ABV of 63,2%. This is a limited release and there are only 276 bottles. 8 community members rated this rum with an average of 7.5/10. The rum smells like Woody, Fermented and Yellow fruits, and on the palate there is Woody, Dry and Apple.
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À propos de la distillerie Clarendon
La distillerie Clarendon est située à Jamaica. Les rhums de Clarendon ont été examinés 4 895 fois avec une moyenne de 8.2/10.
Vers ClarendonPar des amateurs de rhum pour des amateurs de rhum
Je suis Oliver – avec Jakob, Robert et Lukas, nous avons lancé RumX en 2018 comme un petit projet passionnel à Stuttgart, à l'époque sous le nom Rum Tasting Notes.
Ce qui a commencé comme un journal de dégustation numérique est maintenant la plateforme la plus complète au monde pour les fans de rhum : plus de 24 000 embouteillages, 250 000+ avis indépendants et une communauté active de 46 000 membres. Nous combinons l'intelligence collective de notre communauté avec une marketplace intégrée, vous permettant de faire vos achats en toute sécurité et de gérer votre collection directement depuis l'application.
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Dégusté à nouveau aujourd'hui. Tant au nez qu'en bouche, c'est un bon rhum un peu fort, qui peut tout à fait plaire. Dans la série des Clarendon, c'est un très bon rhum. Le prix est un peu trop élevé.
#4103 A very nice and pretty well balanced rum once rested. Draws really nice curtains in the glass and it's fruity, almost like rotting fruits, with a spicy/warm palate. The empty glass is also really nice and some lemon pops up along some more wood.
Thanks to Alex Kunath for this nice sample. It is quite shy to to the nose, despite having lots of time and a bit water. One gets some fruit and wood. On the tongue it is dry, hot and a bit fruity. The finish, however, kills it a bit: hot and sharp alcohol burn, a bit pepper, makes the end a bit unpleasant.
Good, round Clarendon.