Cadenhead‘s Foursquare 175th Anniversary MBFS
The "175th Anniversary MBFS" was produced in Barbados at the Foursquare distillery. It was selected and bottled by the independent bottler Cadenhead‘s. It was distilled in 2006 from Molasses with a Pot Still and then aged for 11 years. The rum has an ABV of 60,9% and the mark is MBFS. 5 community members rated this rum with an average of 7.6/10. The rum smells like Roasted almonds, Cocoa and Alcoholic, and on the palate there is Dried fruit, Cocoa and Vanilla.
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À propos de la distillerie Foursquare
La distillerie Foursquare est située à Barbados. Les rhums de Foursquare ont été examinés 11 178 fois avec une moyenne de 8.3/10.
Vers FoursquareCarte interactive
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Par des amateurs de rhum pour des amateurs de rhum
Je suis Oliver – avec Jakob, Robert et Lukas, nous avons lancé RumX en 2018 comme un petit projet passionnel à Stuttgart, à l'époque sous le nom Rum Tasting Notes.
Ce qui a commencé comme un journal de dégustation numérique est maintenant la plateforme la plus complète au monde pour les fans de rhum : plus de 24 000 embouteillages, 250 000+ avis indépendants et une communauté active de 46 000 membres. Nous combinons l'intelligence collective de notre communauté avec une marketplace intégrée, vous permettant de faire vos achats en toute sécurité et de gérer votre collection directement depuis l'application.
L'objectif ? Vous offrir, à vous le connaisseur de rhum, un endroit où vous pouvez choisir en toute confiance – sans paperasse, détours ou jargon d'expert.
07.02.2020 Private tasting i was invited to. Notes. Medium dark colour. Nose: Intense, fruity, wood, spice, coconut, faint caramel. Palate: Intense, wood, light roasted, coconut, fruity, natural sweetness, caramel, spice. Finish: Medium to long, wood, fruity, light chocolate.
Alcohol on the nose very disturbing and pungent, taste quite alright but also a bit boring and not very complex.
Rather pale color for an 11-year-old, the nose smells of coconut. Probably from American oak, which makes sense. The juice seems to have more barrel-related aromas, but not much in the way of typicity. On the palate, it's quite straightforward, with sour cherry and dried fruit on the fruity side, but soon it's the metallic, copper notes that linger on the palate and last quite a long time. Not really my style, as I'm more of a gourmand. That said, it's pretty well done.